Om os

Med mange års erfaring i et dynamisk marked er vores medarbejdere dedikerede til at hjælpe dig med at få overblik over mediernes samspil og effekt i markedet – til den rigtige pris.

Du er altid velkommen til at kontakte os med store og små spørgsmål.

Ane Stig er exeptionel resultatorienteret med et klart fokus på kundens interesse. Ane er Cand. Merc. mat og har samlet 15 års erfaring fra forskellige mediebureauerr, hvor hun har vundet flere priser og uddannet nogle af branchens dygtigste mediaplanlæggere. Ane har et solidt fundament for at give dig professionel rådgivning.

Ane Stig 
Grundlægger
Signe S Davidsen Konsulent

Signe er den på holdet med den nyeste teoretiske viden, en virkelig skarp databehandler og key account manager. Hun har dyb indsigt i data, analyse, indkøb af media og går aldrig på kompromis med kvalitet eller pris.

Mette Louise Luxhøi  Konsulent

Mette har ansvaret for analyserne. Hendes skarpe blik for tolkning af data som grundlag for konkrete actions er helt unik. Analyserne skal skabe værdi for kunden på kort og lang sigt, det sørger Mette for ved også at have indgående kendskab til kundens forretning.

Kristian Nielsen
Digital konsulent

Kristian er drevet af de digitale kanaler og deres performance. Han har arbejdet med udformning, booking og analytisk opfølgning på de digitale kanaler i 10 år. Kristian er skarp til at se de digitale tendenser og en stærk rådgiver i brugen af digitale medier.

Mette Bækgaard
Konsulent

Barsel

© 2019 Future Wise created with Wix.com