Cases

Future Wise rådgiver indenfor analyser, mediastrategi og compliance mens køb af media oftest ligger hos kundens selv eller et mediabureau.

 

Det er forskelligt, hvordan kunderne kombinerer de forskellige services Future Wise tilbyder.

 

Nedenfor err eksempler på, hvordan kunder har valgt at bruge Future Wise.

Stor dansk virksomhed

Samlet rådgivning

 

En af Danmarks store danske virksomheder bruger New Media Metrix til at holde øje med mediernes performance i forhold til hinanden og i forhold til hvilket mediamix, der er optimalt til imagekommunikation og hvilket mediamix, der er bedst til den taktiske kommunikation.

Desuden er samspillet mellem de mange kommunikationer virksomheden er i markedet med om året super vigtigt og derfor støtter Future Wise også med strategisk rådgivning som 2. opinion.

Ved seneste udbudsrunde var Future Wise projektleder og rådgiver i forhold til gennemsigtighed, vurdering af priser samt opfølgning på aftalerne i kontrakten.

International virksomhed

Månedsrapportering

En international virksomhed får leveret tal fra New Media Metrix hver måned og kombinerer dem med salgstal. Dette samlede billede ligger til grund for konstante korrektioner af mediavalg og kreativt univers.

Mindre dansk virksomhed

Full service

En mindre dansk virksomhed får leveret New Media Metrix efter standardaftalen hvert halve år. Samtidig er samarbejdet om mediastrategien meget tæt mellem kunde, kreativt bureau og Future Wise, hvor Future Wise har ansvaret for konstant at optimere mediastrategien og købe media hos leverandørerne.

Please reload

© 2019 Future Wise created with Wix.com